Oprema i mašine za brizganje plastike

  • +381 32 722 070

  • info@nenelgroup.com

Pratite nas:

ELION - Mala potrošnja energije, visoke performanse


Brzina, preciznost, pouzdanost i usmerenost na korisnika su najvažnije karakteristike ELION serije mašina za brizganje plastike.

Elion, sa silom zatvaranja od 800-4200kN, potpuno električna mašina, formira savršenu sintezu Netstalovih mašina za brizganje sa novim inovativnim karakteristikama. Svaka osa je specijalno dizajnirana za električni sistem pogona - zapravo, brojni zahtevi naših kupaca su uticali na dizajn ovakvih mašina.Jedinica za zatvaranje ima brojne inovacije u dizajnu i zasniva se na sistemu sa 5 tačaka sa polugom (makazama). Sistem makaza na jedinici za zatvaranje pokreće servo motor, dostiže maksimalnu brzinu preko 1,5 m/s. Rezultat je brz, visoko dinamičan proces sa izuzetno kratkim suvim ciklusom.

Konstrukcija kućišta pokretne ploče je dizajnirana da omogući optimalan prenos sile i dobru fleksibilnost. Izbijač sa zglobom u 3 tačke je integrisan u kućište pokretne ploče. Servo pogon izbijača odlikuje se velikim obrtnim momentom i neverovatnom brzinom.

Jedinica za brizganje koristi servo pogon koji je patentiran i koristi se isključivo u Netstal mašinama. Pogon koristi dupli zupčasti prenos integrisan u kućište zajedno sa jedinicom za kontrolu pozicije.