Oprema i mašine za brizganje plastike

  • +381 32 722 070

  • info@nenelgroup.com

Pratite nas:


Tehnologija termoregulacionih jedinica Thermo-6 se zasniva na izuzetno uspešnoj seriji Thermo-5. Sa preko 100 000 jedinica u upotrebi, HB-Therm je postao lider na globalnom tržištu. Tehnologija jedinice je uporno fokusirana na kvalitet i izdržljivost. HB-Therm to podržava doživotnom garancijom na osnovne komponente grejača, a sada i na merač protoka. „Just better“ označava konzistentan napredak naše tehnologije.


Prednosti

 - doživotna garancija na grejač i merač protoka

 - Pumpa sa kontrolom brzine kao standard naglašava posvećenost zaštiti životne sredine. Čarobnjak za kontrolu energije vodi korisnika do optimalne radne tačke. 20 % veća efikasnost sa novom ekskluzivnom Direct-Drive pumpom.

 - Operater može naučiti upravljanje jedinicom za samo 10 minuta. Jednostavna kontrola i jasan ekran osetljiv na dodir dolaze sa ekspertskim sistemom koji pruža pomoć, upozorenja, izveštaje i optimizuje rad jedinice.

 - Ethernet (OPC UA) kao standard u Seriji-6

 - Snimanje podataka procesa, istorija jedinice, dokumenti specifični za jedinicu kao što su sertifikati, podaci o kalibraciji, uputstva za rad i montažu – sve se prikazuje brzo i jasno.

 - Niski zahtevi za održavanje takođe čine Thermo-6 atraktivnim u pogledu održavanja.


Katalog Thermo-6