Oprema i mašine za brizganje plastike

  • +381 32 722 070

  • info@nenelgroup.com

Pratite nas:

Kompanija Moretto Spa patentirala je najnoviji uređaj za merenje vlage u materijalu, tzv. Moisture Meter i time pomerila granice i postavila nove standard u proizvodnji opreme za preradu plastičnih masa.

Moisture Meter Manager predstavlja otkrovenje u sušenju tehničkih polimera. U potpunosti je dizajniran i usklađen tako da zadovoljava i najviše zahteve standarda 4.0.
Moisture Meter Crown vrši merenje vlage u granulama pre samog procesa sušenja. Moisture Meter Box kontroliše konačne vrednosti vlage u granulama.

Zahvaljujući dvostrukoj kontroli (na ulazu i izlazu iz koša) upravlja uslovima sušenja u cilju maksimiziranja performansi i energetske efikasnosti i time garantuje kvalitet sušenja. Moisture Meter Manager proverava materijal svake dve sekunde i daje izveštaje o rezultatima provere.

Moisture Meter Box verzija je najprecizniji uređaj za merenje vlage u plastičnim granulama na tržištu. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji MM box omogućava merenje od minimum 15ppm uz toleranciju +/- 3 ppm.Moisture Meter Guard meri vlagu u materijalu i deluje blokiranjem protoka materijala ukoliko utvrdi da materijal nije dobro osušen i nakon toga aktivira proces automatskog ponovnog sušenja materijala tako što granule vrati u koš na ponovno sušenje.