Oprema i mašine za brizganje plastike

  • +381 32 722 070

  • info@nenelgroup.com

Pratite nas:

CleanForm proces se koristi u proizvodnji gde je čistoća ključni proizvodni uslov,ili gde odredjeni površinski deo mora da ispuni rigorozne specifikacije. CleanForm je brizganje u uslovima čistih soba. Koristi se za delove iz automobilske,elektro,elektronske industrije,industrije pakovanja i prehrambene industrije,kao i medicinske tehnologije. Glavni ciljevi CleanForm procesa su da se eliminišu izvori kontaminacije. KraussMaffei mašine za brizganje korišćene u CleanForm procesu sa čistim sobama su kompatibilne.

Projektovane su da rade veoma uredno.KraussMaffei ima dugogodišnje iskustvo sa proizvodnjom čistih soba i partner je za prilagodjene koncepte,proizvodi specifične mašine i automatizacije rešenja.

Tehnologija


CX i PX mašine za brizganje su idealni za CleanForm proces. Specifikacija za čistoću proizvoda varira u zavisnosti od primene. Medicinska proizvodnja u čistim sobama se vrši pod kontrolisanim uslovima. Medicinska ili farmaceutska proizvodnja zahtevaju proizvodnju u sterilnim uslovima. To znači da se moraju eliminisati virusi,spore, gljivice i bakterije. Tehnički, proizvodnja u čistoj sobi koncentriše se na smanjenja broja čestica koje mogu da utiču na proizvodni proces. Visok broj čestica utiče na kvalitet proizvodnje. Najveća prednost mašina CX i PX seria su tehnologija sa dve ploče, čista i bez podmazivanja jedinica za zatvaranje, specijalna CleanForm bezbednost, kućište od nerdjajućeg čelika i stakla i kvalitetna šneka i cilindar sa nepovratnim ventilom. 
Prednosti za kupca


• CleanForm može značajno da poveća produktivnost i smanji troškove po jedinici proizvoda. Za razliku od konvencionalnih sistema proizodnje delovi proizvedeni od strane CleanForm procesa ne treba da se sterilišu.

• KraussMaffei mašine ispunjavaju stroge specifikacije za čistoću vazduha i sterilitet klase.

• Čiste proizvodnje obezbedjuju visok kvalitet proizvoda.

• CleanForm proces ima veliki potencijal za novo dizajniranje proizvoda u budućnosti.